Vásárolna tőlünk?

Társaságunk megalakulása óta vevőorientált üzletpolitikát folytat. Jelenleg 14 ország különböző élelmiszereit forgalmazzuk Magyarországon.

Tovább...

Értékesítené termékét?

Hosszútávú partneri kapcsolatunk eredménye-képpen Magyarország teljes területén, minden élelmiszer-hálózatban megjelenhet általunk forgalmazott terméke.

Tovább...

Szolgáltatásaink érdekli?

Élelmiszer disztribúció és forgalmazás mellett raktározást, komissiózást, fuvarozást és teljes körű logisztikai szolgáltatást is ajánlunk partnereinkek.

Tovább...

Nyomtatás

Bemutatkozás

Cégtörténet

Történetünk 1989-re nyúlik vissza , amikor is a kezdetekben még családi vállalkozásként működő Foltin KFT. megjelent az élelmiszer disztribúció, valamint az importtal foglalkozó cégek piacán. Mára már az élelmiszer forgalmazás és disztribúció mellett, teljeskörű logisztikai szolgáltatást is nyújtunk.

BŐVEBBEN...


A Foltin Globe Kft. 2017-es adóegyenlege

Cégünk stratégiájának alapköve a nyitottság és az átláthatóság. Családi vállalkozás révén, fontos nekünk hogy hosszú távon is értékes és hasznos tagjai legyünk a társadalomnak. Ennek érdekében, úgy döntöttünk hogy nyilvánosságra hozzuk a 2017-es évre vonatkozó NAV-os adóegyenlegünket:

Foltin Globe Kft. adóegyenleg letöltés...


Élelmiszer forgalmazás

A Foltin Globe Kft hivatásának tekinti, hogy hosszú távú partneri kapcsolatokat alakítson ki mind a magyarországi-, mind a külföldi élelmiszergyárakkal. Segítse őket élelmiszereik minél széleskörűbb elterjesztésében, forgalmazásában, disztribúciójában Magyarországon. Ezt a célját úgy valósítja meg, hogy 23 éves tapasztalatával magára vállalja partnercégeitől a termékeik teljes körű logisztikáját, disztribúcióját és értékesítését a magyar élelmiszerhálózatokba és élelmiszer láncokba. Tevékenységünk eredményeképp az élelmiszergyártó cégek forgalomnövekedést tudnak elérni, és a magyar vásárlók változatos, megfizethető árú élelmiszerekhez tudnak hozzájutni.


Minőségbiztosítás

Célunk, hogy tevékenységeink során a vevőink igényeit teljes mértékben kielégítsük és ezáltal elnyerjük bizalmukat. Ezt tükrözi, hogy a Foltin Globe Kft. az IFS Food és IFS Logistics szabvány tanúsító auditját emelt szintű eredménnyel teljesítette. Az IFS szabványt a gyártók, kereskedők és az élelmiszer-feldolgozók dolgozták ki annak érdekében, hogy biztosítsák a beszállítóik részéről a minőséget és az élelmiszerbiztonságot. Cégünk a szigorú követelményrendszernek megfelelt és elkötelezettek vagyunk az élelmiszer-biztonság fenntartása mellett, napi szintű feladatunknak tekintjük az ezzel kapcsolatos célkitűzések megvalósításában való aktív részvételt.

BŐVEBBEN...

 

Élelmiszer Disztribúció

A disztribúció során jutnak el a termékek a gyártól a fogyasztóig. Disztribúciós rendszernek nevezzük a folyamatban a résztvevõk és az általuk ellátott feladatok összességét.

Katalógus letöltése

Foltin katalógus

Katalógusunkban megtalál minden fontos információt az általunk forgalmazott termékekről.

Várjuk Hívását!

 2142 Nagytarcsaphoto kriszti
 Naplás út 20.
 

 H-CS: 8-17
 P: 8-14:30
Telefon: 06/28 546-432
Mobil: +36 30 545 5720
Fax: 06/28 546-439
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.