Nyomtatás

Cégtörténet

 

Történetünk 1989-re nyúlik vissza , amikor is a kezdetekben még családi vállalkozásként működő Foltin KFT. megjelent az élelmiszer disztribúció, valamint az importtal foglalkozó cégek piacán. 

Az elmúlt több mint 25 év során a profilunkat folyamatosan bővítettük, így ma már a 100%-os magyar tulajdonban lévő Foltin cégcsoport Magyarország meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát az élilmiszer kereskedelm szinte minden területén: raktározási, disztribúciósi, fuvarozási és komissiózási szolgáltatást is nyújtunk partnereinek. 

Büszkék vagyunk arra , hogy nagy múltú és világhírű külföldi élelmiszergyártók hazai képviseleteként mi végezzük a termékeik kizárólagos magyarországi forgalmazását és terjesztését. Szakmai felkészültségünknek és az évek során szerzett tapasztalatunknak köszönhetően gondoskodunk róla , hogy beszállítóink termékei a lehető legtöbb itthoni élelmiszerhálózatban és nagykereskedésben jelen legyenek, ezen felül szívesen vállaljuk az élelmiszerekhez tartozó teljes marketing tevékenyslget is. Ugyanakkor nyitottak vagyunk a hazai gyártók felé, hiszen termékeiket sikerrel vezetjük be a multinacionális áruházláncokba, kereskedelmi hálózatokba, ezáltal segítve őket  forgalmuk növelésében.  Amennyiben kívánják , megszervezzük az exportot is.  

Emellett fontos kiemelni a  minőségpolitikát: a 2001. óta működő ISO minőségirányítási és HACCP élelmiszer higiéniai rendszerek üzemeltetése mellett nemrég bevezettük az IFS minőségirányítási rendszert is. 

Hivatásunknak tekintjük , hogy partnereinkkel hosszú távú, tisztességes és megbízható üzleti kapcsolatot alakítsunk ki.

 

Tisztelettel köszöntjük vállalkozásunk honlapján!

Növelné forgalmát?

Hosszútávú partneri kapcsolatunk eredményeképpen Magyarország teljes területén, minden élelmiszer-hálózatban megjelenhet általunk forgalmazott terméke.

Tovább...

Vásárolna tőlünk?

Társaságunk megalakulása óta vevőorientált üzletpolitikát folytat. Jelenleg 14 ország különböző élelmiszereit forgalmazzuk Magyarországon.

Tovább...

Katalógus letöltése

Foltin katalógus

Katalógusunkban megtalál minden fontos információt az általunk forgalmazott termékekről.

Várjuk Hívását!

 2142 Nagytarcsaphoto kriszti
 Naplás út 20.
 

 H-CS: 8-17
 P: 8-14:30
Telefon: 06/28 546-432
Mobil: +36 30 545 5720
Fax: 06/28 546-439
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.