Nyomtatás

Élelmiszer vásárlás

A Foltin-cégcsoport 14 ország (Ausztria, Belgium, Csehország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Lengyelország, Magyarország, Németország, Olaszország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Thaiföld) termékeit forgalmazza és disztribúcióját látja el Magyarországon. Első áras, saját márkás és brand termékek is találhatóak szortimentünkben.

Előnyök Ön számára

  • jó minőség
  • megfizethető ár
  • magas forgalom
  • magyar gyártól is
  • minőségellenőrzés
  • marketing támogatás

Társaságunk megalakulása óta vevőorientált üzletpolitikát folytat. Fő célunknak tekintjük partnereink megelégedettségét, amit a hosszú távú partnerkapcsolat zálogának tekintünk. Ennek érdekében kiemelt hangsúlyt fordítunk a vevőkiszolgálásra: kiemelt partnereink mellett a kisebb, egyedi vevőink igényeit is legalább annyira fontosnak tartva, messzemenőkig kielégítjük.

Üzleti folyamataink kialakításában is a vevőközpontúság uralkodik: a rendeléseket a vevőink rendelkezésére álló eszközök (telefon, fax, e-mail) bármelyikéről elfogadjuk, az árut partnereink igénye szerint helyben is átadjuk, de akár telephelyükre is kiszállítjuk. A vevőkiszolgálás minőségi színvonalát a már 2001. óta meglévő ISO minőségbiztosítás mellett a legújabb minőségirányítási rendszer, az IFS bevezetésével is fokozni kívánjuk.

Fő erényünknek tartjuk a pontosságot, megbízhatóságot és a korrektséget. A disztribúció során mind a határidők, mind a megrendelt termékmennyiség és minőség vonatkozásában vevőink elvárását tartjuk szem előtt. Emellett a pontosságot, korrektséget az üzleti adminisztrációban is elengedhetetlennek tartjuk: 2010. óta az SAP vállalatirányítási rendszer használatával koordináljuk folyamatainkat, működésünket.

A piaci igényekhez igazodva termékkínálatunkat a stratégiai termékek fenntartása mellett folyamatosan bővítjük, új cégek magyarországi képviseletét vállaljuk.élelmiszerpiacon, a magyar fogyasztók igényeinek kielégítésére. Termékfejlesztési folyamatunkban szívesen látjuk vevőink részvételét, hasznos ötleteit.

Szívesen látjuk Önt is vevőink között!

Élelmiszer Disztribúció

A disztribúció során jutnak el a termékek a gyártól a fogyasztóig. Disztribúciós rendszernek nevezzük a folyamatban a résztvevõk és az általuk ellátott feladatok összességét.

Növelné forgalmát?

Hosszútávú partneri kapcsolatunk eredményeképpen Magyarország teljes területén, minden élelmiszer-hálózatban megjelenhet általunk forgalmazott terméke.

Tovább...

Katalógus letöltése

Foltin katalógus

Katalógusunkban megtalál minden fontos információt az általunk forgalmazott termékekről.

Várjuk Hívását!

 2142 Nagytarcsaphoto kriszti
 Naplás út 20.
 

 H-CS: 8-17
 P: 8-14:30
Telefon: 06/28 546-432
Mobil: +36 30 545 5720
Fax: 06/28 546-439
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.