Nyomtatás

Az élelmiszer forgalmazó

Magyarországi élelmiszergyáraknak kínálunk megoldást, hogy fejlődést és forgalomnövekedést érjenek el, azáltal hogy termékeiket még szélesebb körben elérhetővé tesszük Magyarországon. Cégünk 23 éve törekszik arra hogy kiváló kapcsolatokat ápoljon a Magyarországi élelmiszerláncokkal és hálózatokkal. Mindezt a tapasztalatát fogja hasznosítani az Ön termékei értékesítése, belistázása, kezelése és marketing tevékenysége során is.

Előnyök Ön számára

  • fogalomnövekedés
  • költségcsökkentés
  • hálózati belistázás
  • teljes marketing
  • egyszerűbb működés
  • minőségbiztonság

Amennyiben igényli átvállaljuk termékei forgalmazását és disztribúcióját, ezáltal költségcsökkentést érhet el és az Ön cégének működése is leegyszerűsödik. Tapasztalt üzletkötőink átvállalják termékei teljes marketingjét és értékesítését. Mindazonáltal minőségellenőrzési rendszerünk biztosítja, hogy az élelmiszerhálózat mindig a megfelelő minőségben kapják termékét.

Szívesen látunk beszállítóink körében olyan élelmiszergyárakat, akik Társaságunkhoz hasonlóan elengedhetetlennek tekintik a folyamatos fejlődést, megújulást, és ennek érdekében hajlandóak igény szerinti termékfejlesztésre, szortiment bővítésre is. Üzleti kapcsolatainkban „Globetti" termékeink beszállításakor a saját márkából adódóan szigorúan, a marketing és egyéb reklámtevékenységünk miatt az egyéb termékek esetében is a hazai piacon beszállítóinkkal egyeztetett és kölcsönösen elfogadott módon, kizárólagos forgalmazási jogosultságot kívánunk fenntartani.

Partnerségünk tanúságaként évek óta segítjük hazai kis- és középvállalkozás beszállítóink piacra jutását azáltal, hogy kiemelt vevőpartnereinknél képviselve őket disztribúciós és marketing feladataikat átvállaljuk, koordináljuk.

Legyen Ön is beszállítónk!

Élelmiszer Disztribúció

A disztribúció során jutnak el a termékek a gyártól a fogyasztóig. Disztribúciós rendszernek nevezzük a folyamatban a résztvevõk és az általuk ellátott feladatok összességét.

Vásárolna tőlünk?

Társaságunk megalakulása óta vevőorientált üzletpolitikát folytat. Jelenleg 14 ország különböző élelmiszereit forgalmazzuk Magyarországon.

Tovább...

Katalógus letöltése

Foltin katalógus

Katalógusunkban megtalál minden fontos információt az általunk forgalmazott termékekről.

Várjuk Hívását!

 2142 Nagytarcsaphoto kriszti
 Naplás út 20.
 

 H-CS: 8-17
 P: 8-14:30
Telefon: 06/28 546-432
Mobil: +36 30 545 5720
Fax: 06/28 546-439
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.